Akiddos – video

SOTONG BAKAR 🦑🐙 | Ala Thai (Sedap bethul!)

Yeyyy dah post video dengan Aqil yang korang suka sangat tu! Puih HAHAHA 🤣 Srs sedap okay Sotong Bakar cicah sos ...

Akiddos Handsome Tiktok Compilations 💯

Subscribe channel ini supaya saya lebih bersemangat untuk mengupload video seterusnya. Terima kasih ❗️ . Video Tiktok ...

How to: Basic Step Skincare routine for "KOREAN GLASS SKIN"

THANKS FOR WATCHING!!! Ni lah first video youtube akid Yeyyyy. Selama ni Syaza Saffa kejap-kejap paksa suruh buat video ...

BEDAK CHALLENGE BERTEPUNG HAWAU MUKA AKU !

Habis bertepung hawau muka aku hahhaa. Jawab soalan aku, "Bedak jenama apa yang aku guna masa challenge ni?".

WHISPER CHALLENGE | LAWAK GILA !!!

Hi assalamualaikum semua. Kalini kita buat WHISPER CHALLENGE pulak. Jangan lupa join giveaway topup tau. Tengok video ...

PRANK NASI GORENG SAMYANG !!! PEDAS & MASIN GILA HAHA

Hi. Kalini aku prank mama & adik aku HAHAHA. Korang follow la kita punya instagram @aqilzulkiflee hehe. Jangan lupa join ...

PRANK CONTENG MUKA🤡🎨

Ini lah dia hasil nya HAHAHAHAH!!! Aqil lah, dia yang tak reti nak tidur. Macam mana lah aku nak prank conteng muka dia betul2 ...

Whiper Challenge Syazayusof W/ Fayusof & Akiddos

Akhirnya dapat jugak buat challenge ✌ so korang jangan lupa subscribe and like my video . Also comment challenge apa lagi ...

PRANK LEMON CHALLENGE

Hi semua. Bestnya aku prank akid lagi HAHAHHA. Follow ig kita @aqilzulkiflee . Jangan lupa join giveaway topup tau. Pemenang ...

ROTI SANGKAYA ALA BOATNOODLE | CELOTEH DAPUR BERSAMA AKIDDOS DAN SYAZAAYUSOF 😛🥧

I hope you guys enjoy this video and dont forget try this recipe and tag us on instagram okayy Kalau ada nak kiteorang buat ...

CHALLENGE KETUK KEPALA DENGAN BOTOL 😂 LAWAN GAME PLATO 💥 KETUK KETUK RAMADHAN !!! LAWAN PLATO!!!!

Follow ig kita @aqilzulkiflee . Jangan lupa join giveaway topup tau. Pemenang nanti aku umumkan kat komen je. Syaratnya: 1) ...

Tik Tok By : Akiddos Vs Aqilzulkiflee (Part 2 )

Support My Channel . Follow my ig: @pandakoyak_ . Jangan Skip2 Video.. Kalau Suka Like,Suscribe,Comment Dan Share:) .

Gila gempak boleh habiskan dalam masa satu minit je !! | Syazayusof W/ Akiddos & Fayusof

Finally gais , we had a chance to do this video together ❤️ Sumpah sedap sangat tapi pedas nak mati weh hahaha , high ...

PRANK BOBA SAMYANG PART 2 🔥HAWAU LUDAH 😭💦 ASMR 🔥

Hi semua ni part 2 aku prank guna boba HAHAHAH. Semestinya ada samyang hehe. Follow ig kita @aqilzulkiflee . Jangan lupa ...

DURIAN SAMYANG 🔥💦 CHALLENGE GIGIT BIJI DURIAN 😭

Hi semua kalini kita buat DURIAN SAMYANG ! CHALLENGE GIGIT BIJI DURIAN Follow ig kita @aqilzulkiflee . Jangan lupa join ...

PRANK TEMBIKAI CHALLENGE | ASMR TEMBIKAI MACAM HAWAU 😂

KITA PRANK LAGI DIA BUAT TEMBIKAI CHALLENGE!!! Paling hawau bila buat ASMR hahaha sumpah aku non stop gelak.

Tiktok instafamous akiddos | tiktok famous part 5

tiktok #tiktokmalaysia #akiddos #tiktokfamous.

Random Videos:

© 2020 | Home | Support